Salut! Sunt Anca, şi mă bucur că ai ajuns pe pagina mea, va voi spune mai multe despre mine wedding planner in Cluj-Napoca.

Wedding Planner in Cluj-Napoca

Pe scurt despre mine … am urmat cursurile de Management ale Unversităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi se pare ca mi-au fost de folos deoarece îmi place să planific, să organizez şi să mă asigur că totul funcţionează conform planului. Şi cum am ajuns de la Management la Wedding Planner in Cluj Napoca? Simplu! După ce am lucrat în diverse proiecte, şi am organizat altfel de evenimente, într-o bună zi am ajuns şi la nunta mea. De aici a mai fost doar un pas… mare.

La primul contact cu acest vast domeniu al nunţilor, am avut senzaţia că cineva m-a lansat pe o plută şi m-a lăsat în mijlocul oceanului. Dar, încet încet, am ajuns să cunosc piaţa, să cunosc oameni, servicii, produse, companii, idei, încât nu m-am mai putut despărţi de toate. Asta pentru ca am avut la dispoziție doi ani de la momentul zero pînă în ziua nunţii.

Abia după nuntă mi-am dat seama că inima mea a rămas acolo, între târgurile de nunţi, rochiile de mireasă, reviste din domeniu, pliantele de toate felurile…între nunţi…şi am simţit că pot aplica ce am învaţat.
Sunt o fire practică şi bazată pe “ce-i în mână nu-i minciună”.

Instrumentul meu de lucru este Microsoft Excel, deoarece indiferent de bugetul propus pentru eveniment, niciodată nu trebuie să scăpăm din vedere costurile.
Energia îmi vine din reuşite şi cand sunt obosită atunci sunt cea mai fericită pentru că ştiu că am realizat ce mi-am propus.

De ce imi plac nuntile ?!

Pentru că sunt pline de emoţie, şi pentru că sunt clipe unice care vor rămâne veşnic în amintirea mirilor;
Pentru că îmi plac momentele în care rude îndepartate se regăsesc şi încep să-şi povestească viaţa;
Pentru că totul în jur e frumos şi lumea se simte bine;
Pentru că e un eveniment social care presupune interacţiune şi care emana energie pozitivă;
Pentru că … aş putea continua la infinit.

In cautarea unui wedding planner in Cluj-Napoca?

Vă aştept la o întâlnire şi la o cafea să putem povesti mai multe.

 

 

Cu drag,

Anca M

designed by:  Psykadelyq

© 2017 Anca M. All rights reserved.