Salut! Sunt Anca, şi mă bucur că ai ajuns pe pagina noastră, vă voi spune mai multe despre mine, wedding planner in Cluj-Napoca, echipa și serviciile noastre.

Wedding Planner in Cluj-Napoca

Pe scurt despre mine … am urmat cursurile de Management ale Unversităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi se pare ca mi-au fost de folos deoarece îmi place să planific, să organizez şi să mă asigur că totul funcţionează conform planului. Şi cum am ajuns de la Management la Wedding Planner in Cluj Napoca? Simplu! După ce am lucrat în diverse proiecte, şi am organizat altfel de evenimente, într-o bună zi am ajuns şi la nunta mea. De aici a mai fost doar un pas… mare.

La primul contact cu acest vast domeniu al nunţilor, am avut senzaţia că cineva m-a lansat pe o plută şi m-a lăsat în mijlocul oceanului. Dar, încet încet, am ajuns să cunosc piaţa, să cunosc oameni, servicii, produse, companii, idei, încât nu m-am mai putut despărţi de toate. Asta pentru ca am avut la dispoziție doi ani de la momentul zero până în ziua nunţii.

Abia după nuntă mi-am dat seama că inima mea a rămas acolo, între târgurile de nunţi, rochiile de mireasă, reviste din domeniu, pliantele de toate felurile…între nunţi…şi am simţit că pot aplica ce am învaţat.

Sunt o fire practică şi bazată pe “ce-i în mână nu-i minciună”.

Instrumentul meu de lucru este Microsoft Excel, deoarece indiferent de bugetul propus pentru eveniment, niciodată nu trebuie să scăpăm din vedere costurile

Energia îmi vine din reuşite şi când seara, la final de eveniment, sunt îmbrățișată tare de mirii mei, atunci sunt cea mai fericită pentru că ştiu că am realizat ce mi-am propus.

Din 2019 am făcut echipă foarte bună cu colega mea, Roxana Curt. Roxana a finalizat studiile aceleași facultăți, a lucrat în organizări de evenimente private și corporate, dar și în alte domenii conexe. Este mereu cu zâmbetul pe buze, optimistă și empatică. Ea creează flori din hârtie și așa am dezvoltat împreună partea de Decor de eveniment a firmei noastre. 

Vă invităm să ne urmăriți activitatea pe conturile noastre de instagram:

https://www.instagram.com/weddingplanancam/ 

https://www.instagram.com/roxanamcurt/ 

De ce ne plac nuntile ?!

Pentru că sunt pline de emoţie şi pentru că sunt clipe unice care vor rămâne veşnic în amintirea mirilor;

Pentru că ne plac momentele în care rude îndepartate se regăsesc şi încep să-şi povestească viaţa;

Pentru că totul în jur e frumos şi lumea se simte bine;

Pentru că e un eveniment social care presupune interacţiune şi care emana energie pozitivă;

Pentru că … aş putea continua la infinit.

Ești în cautarea unui wedding planner în Cluj-Napoca?

Vă aşteptăm la o întâlnire şi la o cafea să putem povesti pe larg despre evenimentul vostru. Ne putem vedea și online, pe Zoom. 

 

 

Cu drag,

Anca și Roxana

designed by:  Psykadelyq

© 2022 Anca M. All rights reserved.