Eveniment…oriunde vrei tu!

Când am achizițonat scaunele și mesele pentru evenimente, nu am visat că le voi vedea la atâtea petreceri în curțile și grădinile oamenilor, pe la cabane și chiar în livingurile lor. Hai să îți povestesc de ce sunt o opțiune bună:

De acum poți visa la cununia religioasă din pădure, la imaginea aceea ”pinterestică” cu scaune aranjate într-un cadru de poveste, de o parte și de alta a ”altarului” cu arcadă, flori și lumânări, pentru că cel puțin scaunele le aducem noi și ne ocupăm să fie aranjate așa cum ți-ai imaginat (dar te putem ajuta și cu decor și organizare, vezi detalii aici)

Cununia religioasă poate fi organizată și în curtea sau grădina restaurantului dacă acesta permite, dar la fel de bine puteți alege scaunele pentru a le pune în Biserică.

Scaunele noastre Chameleon Gold le puteți închiria pentru petrecerile private organizate acasă sau în orice spațiu. Pandemia ne-a învățat că putem organiza petreceri oriunde, important e să îi avem pe cei dragi aproape și o echipă care să ne împlinească visele.

 Dacă îți place mult un local, dar nu te încântă mesele și scaunele cu care e dotat, există soluția simplă să închiriezi scaunele de la noi și ca prin magie totul va arăta mai bine.

Și pentru că e cea mai bună și elegantă variantă pentru voi și pentru că ne dorim foarte mult să vă ajutăm să aveți cel mai frumos eveniment, toate rezervările contractate până la finalul lunii februarie 2022 beneficiază de reducere de 10%.

Găsești aici CATALOGUL nostru cu produse și servicii.

Solicită o ofertă aici: weddingplan.ancam@gmail.com

Ne găsiți pe paginile de Instagram Anca / Roxana

Facebook

Sau ne poți contacta prin apel sau un mesaj pe Whatsapp:

0040743683718 Anca

0040743120504 Roxana

Spor la pregătiri!