Unde este iubire…se vede …

 Mihaela & Dani – Wedding Day, 1 iulie 2017

Ora 10.00, într-un apartament cochet din centrul Clujului, fiecare personaj mișună cu un scop…  Mirele și mireasa sunt totuși de negasit –  Fiecare se bucură de propria ședință foto de pregătire.  Cafeaua și apa, aperitivele și bineînțeles ceva dulce, toate acestea sunt cautate de fiecare, iar pe fundal aparatele de AC încearcă să facă față la deschiderea neîntreruptă a ușilor. Plutește în aer un sentiment puternic de emoție, părinții sunt parcă cu mintea la copiii lor care acum erau mici…și azi… e nunta lor…. li se citește pe față întrebarea “Oare cum a trecut atât de repede timpul?”

Nașii sunt curioși cum se simt mirii, dornici de distracție, …domnișoarele de onoare se aranjează pentru a arăta impecabil …iar prințesele, două fetițe îmbrăcate în roz, aduc tuturor zâmbetul pe buze pentru că arată superb!

Mirele este gata! Înalt, frumos, elegant, și cu multă energie pentru cea mai frumoasa zi! …   Mireasa, încă nu ..…era de așteptat. Mihaela este o împătimită a pozelor, așa că toți am lasat-o să se bucure de o ședință foto prelungită.

wedding planner cluj

Întâlnirea dintre cei doi a fost emoționantă, atât pentru ei, cât și pentru toți cei prezenți, iar lacrimile stăteau rezemate în colțul ochilor care îi priveau ca pe un prinț cu prințesa lui.

Vremea de afară ne-a ajutat cu o temperatura liniștita de vară, și în Parcul Central era o lumină de vis, parcă natura se bucura de razele de soare și de atâta iubire, pentru că multe cupluri așteptau pentru a-și uni destinele.

În fața ofițerului de stare civilă, Mihaela și Dani au exclamat cu putere “DA!” încât sâ nu aibă nimeni dubii. S-au bucurat de atâta lume prezentă. După ce au trecut pe sub clasica boltă de flori, au facut poze cu toți aceștia.

Rezultatele sesiunii foto, le puteți vedea aici Cred că sunteți de acord cu mine că parcă sunt dintr-un basm.

Mihaela si Dani au ales o biserica frumoasă pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu. Mireasma de mir, vorbele dulci ale preotului și sfârâitul lumânărilor ne-a transpus într-o stare spirituală încărcată cu emoții care trebuie să dăinuie puternic în amintirea tuturor.

Invitații s-au îndreptat spre locația petrecerii, Clujana Festa, iar noi, am mai zăbovit puțin pentru a face pe plac miresei, căci de…e ziua ei…și a mirelui…pentru o altă sesiune foto. A meritat, sunt minunate aceste fotografii.

Ajunși la sală, parcă ne încerca un feeling mai puternic, și dacă pentru mire era referitor la dans (clasic, nu? ) pentru mireasă era…intrarea în sala. Totul a iesit conform planului, lumea era cu ochii pe ei, pe mirii noștri indragostiți. Și că tot ziceam de dans….a fost superb! Au plutit pe ring, s-au privit în ochi, au zambit și probabil au simtit ca se înalță ….

 

Elementele temei alese, Paris, s-au regăsit de la intrare pana la masa de prezidiu.  De ce Paris? Pentru ca aici a avut loc cererea în căsătorie, deci acest oraș romantic va ocupa mereu un loc special în sufletele lor.

 

 

Petrecerea a fost plină de evenimente, iar invitații au apreciat acest lucru pentru ca mereu au avut parte de surprize. De atmosfera s-au ocupat MC-ul și DJ-ul, aceștia au reușit să îi ridice la dans și pe cei care se lasă mai greu.

Mara, verisoara miresei, ne-a incantat cu vocea ei suavă și placută. Ansambul Marțișorul, promotorii dansului popular, ne-au facut o demonstrație care ne-a ținut cu inima la gură de la început până la final iar pe fundal Oana Camelia Bara ne-a încântat cu vocea ei frumoasă.

Miruna, verișoara miresei, alături de partenerul ei  Marc, ne-au uimit cu mișcările lor minunate de dans de societate, au schimbat ținute, au plutit pe ring….un adevărat spectacol. Am strigat bis bis de multe ori pentru că ne-au impresionat cu pasiunea transmisă prin dans.

Seara, momentul cel mai dulce a fost și cel care i-a adunat pe toți invitații pe ringul de dans. Tema nuntii, Paris, s-a regasit pe design-ul tortului. Iar de savoare…nici nu mai vorbim. 

 

Pentru mai multe poze, click here:  http://www.danielbudau.ro/fotografii-nunta-cluj-napoca-dani-miha/

Enjoy!

Multumim furnizorilor:

Locatie: Clujana Festa

Beauty: Esteline Beauty Center & The Barber Shop

Decor si aranjamente florale:   Noblesse Flowers & Events

Buchet mireasa: Roxana Curt

Foto:  Daniel Budau Photography

Candy bar & tort: Pralina

Wedding planner: Wedding plan by Anca M.

Dans: Ansamblul Martisorul

Interpret muzica populara: Oana Camelia Bara

DJ : Ciprian Szilagyi

MC: Bogdan Soptirean