Serviciile noastre de wedding planning, adică planificare, organizare și coodronare eveniment sunt personalizabile în funcție de dorințele și nevoile clienților.

Avem 3 posibilități de colaborare / 3 pachete de servicii:

Pachetul Full Wedding Planning

Presupune parcurgerea tuturor etapelor alături de voi:

În cadrul acestui pachet noi o să vă sprijinim astfel: 

…cele descrise mai sus sunt doar o mică prezentare din tot ceea ce facem noi. De aceea ne place să stabilim o întâlnire cu mirii și să discutăm mai în detaliu despre ceea ce înseamnă pentru voi o nuntă frumoasă și reușită, iar noi să vă povestim cum vă putem ajuta să o transpunem din imaginație în realitate.

Scopul nostru este să vă vedem fericiți, să vă bucurați de ziua nunții, să vă dăm ocazia să absobiți emoțiile frumoase din jurul vostru și să simțiți vibe-ul acela magic.

Pachetul Coordonare

Acest pachet cuprinde o colaborare care începe cu 2-3 săptămâni înainte de eveniment și prezența noastră în ziua nunții.

Dacă v-ati decis să vă alegeți singuri locația, să vă gasiți furnizorii doriți si sa va ocupați de organizarea în mare a evenimentului, dar totuși doriți să vă bucurați de ziua nunții, nu să fiți coordonatori, atunci noi, prin acest pachet, putem prelua de la voi tot ceea ce ați pregătit și să va asigurăm coordonarea evenimentului:

Cu totul că voi v-ati ocupat de eveniment, ne dorim să vă bucurați la maxim de ziua nunții voastre, să vă vedem fericiți și încantați de tot din jurul vostru.

Pachetul Custom

Acest pachet oferă servicii de wedding planning în funcție de momentul semnării unui contract

…poate v-ați ales locația și unii dintre furnizori, dar ați decis că e mai bine să continuați organizarea alături de wedding planner. Atunci în funcție de dorințele și nevoile voastre vom crea un pachet personalizat de servicii pentru a va sprijini in organizarea nunții visate.

Sesiune de consultanță

…noi cu drag vă stăm la dispoziție. Vom programa o întâlnire fizică sau online și vom discuta despre tot ceea ce vă doriți referitor la evenimentul vostru pe parcursul a 90 minute.

Destination Wedding

O nuntă pe plajă în Grecia? Mallorca…sau Cipru? YES!!!! 

Ne putem ocupa ce tot ce presupune o nuntă înafara țării fie ea cu invitați sau doar voi doi! Scrieți-ne un email și stabilim o întâlnire.

Destination wedding in Romania? Of course! We can plan a wedding for you, here in Romania. If you like our country, or you were born here, we can help you plan your dream wedding.

Investiție

Pachetele prezentate mai sus nu au un preț standard. Pentru noi ar fi ciudat să fixăm bugete exacte pentru evenimente atât de diferite. Astfel, ofertele de preț sunt personalizate în funcție de dorințele și nevoile mirilor pentru evenimentul dorit de ei.

Cum primiți o ofertă personalizată?

Scrieți-ne un mesaj sau email și vom stabili o întalnire. Ne place sa ne vedem fie fizic dacă e posibil fie online. Întâlnirea durează aproximativ o oră, iar în cadrul acesteia vom discuta despre cum vă vedeți voi nunta și cum vă putem noi ajuta. Ulterior vă vom trimite o ofertă personalizată și detaliată.

Mirii noștri sunt cei mai fericiți! De unde știm? Vezi mai jos câteva din review-urile lor:

Testimoniale

5/5