Wedding Plan

WP2-logo

Există câteva greșeli comune pe care le pot face cuplurile în timpul planificării și desfășurării nunților lor. Iată câteva dintre cele mai frecvente greșeli:

  1. Depășirea bugetului: Una dintre cele mai comune greșeli este cheltuirea mai mult decât au stabilit în buget. Este important să vă stabiliți un buget realist și să încercați să vă încadrați în el pentru a evita datorii mari după nunta.
  2. Planificare de ultim moment: Amânarea planificării poate duce la stres și la dificultăți în găsirea furnizorilor disponibili. Este recomand să începeți planificarea cu câteva luni sau chiar cu un an înainte de data nunții. Pentru a găsi locația dorită disponibilă, fotograful sau formația este posibil să fie necesar chiar cu doi ani înainte să începeți planificarea. Un wedding planner vă poate ajuta cu toate aceste informații.
  3. Ignorarea priorităților: Cuplurile pot ajunge să se concentreze prea mult pe detalii mici și să neglijeze aspectele cu adevărat importante ale nunții.
  4. Neorganizare: O planificare necorespunzătoare și lipsa unei liste de sarcini pot duce la confuzie și la lăsarea unor detalii importante nerezolvate. Tocmai din acest motiv colaborarea cu un wedding planner vă salvează: organizatorul de nunți are experiență, instrumente de lucru și procese clar stabilite pentru fiecare eveniment.
  5. Neclaritatea comunicării: Comunicarea proastă cu furnizorii, invitații și cu partenerul de viață poate duce la confuzii și la neînțelegeri în ziua nunții.
  6. Program suprasolicitant: Un program foarte aglomerat poate fi epuizant și poate împiedica cuplul și invitații să se bucure pe deplin de eveniment. Este important să luați în considerare timpii de pauză și să permiteți momente de relaxare.
  7. Lipsa planului B: Ignorarea planului de rezervă pentru situații neprevăzute, cum ar fi vremea nepotrivită în cazul unei nunți în aer liber, poate duce la situații stresante în ziua nunții.
  8. Meniul  – cum îl alegi?: Alimentația și băuturile sunt aspecte importante ale unei nunți, iar alegerea greșită a meniului sau a furnizorului de catering poate afecta experiența invitaților.
  9. Sarcini prea multe: Cuplurile pot încerca să facă prea multe lucruri singure în loc să solicite ajutorul. Un wedding planner poate prelua toate sarcinile de organzare de la miri. El se va ocupa de gasirea locatiei, recomandarea furnizorilor, conturarea unui buget, elaborarea unui program, implementarea și coodronarea evenimentului.

Pentru a evita aceste greșeli, planificarea atentă, comunicarea deschisă și flexibilitatea sunt esențiale. Cu ajutorul unui organizator de nunți puteți să vă asigurați că nunta dvs. este memorabilă și fără stres.

Weddingplan Anca Roxana Wedding Planner
Weddingplan Anca Roxana Wedding Planner