Echipa Wedding Plan

Salut! 

Noi suntem Anca și Roxana, prietene, colege și best event planners la Wedding Plan. Ne plac evenimentele pline de emoții, mirii fericiți și tot ceea ce facem. Suntem pasionate de munca noastră și ne dorim să venim cu sfaturi pertinente și potrivite pentru fiecare pereche de miri.

Viața profesională ne-a dus și prin alte domenii: Anca a lucrat peste 10 ani în scrierea și implementarea de proiecte europene, Roxana a acumulat o experiență de peste 12 ani în domeniul bancar, dar și Horeca. În 2016 am organizat primele evenimente, iar din 2019 facem asta exclusiv, astfel a devenit mai mult un stil de viață decât un job.

Dacă te afli aici înseamnă că cel mai probabil planifici organizarea unui eveniment și știm cât de copleșitor pot fi căutările: Ce locație aleg? Ce furnizori aleg? Cine este potrivit nevoilor mele și mai ales cine coordonează totul în ziua evenimentului?

Ei bine, răspunsul este simplu: NOI. Suntem aici să planificăm, organizăm și coordonăm orice eveniment, filtrăm miile de furnizori și vă propunem ofertele care vi se potrivesc, asta înseamnă economisirea a zeci de ore de căutări, documentări, informări. Simplu, nu?

Vă invităm să ne urmăriți activitatea pe conturile noastre de instagram:

De ce ai nevoie de un event planner?

Ești în cautarea unui event planner în Cluj-Napoca?

Vă aşteptăm la o întâlnire şi la o cafea să putem povesti pe larg despre evenimentul vostru. Ne putem vedea și online.

Cu drag,

Anca & Roxana