Rochia De Mireasa: Tips & Tricks

Cred ca nu este o raritate sa intalnesti o mireasa care sa fie convinsa ca a gasit rochia visurilor ei intr-un catalog iar cand ajunge si o probeaza este dezamagita. De ce se intampla asta atat de des? Cateva dintre motive ar fi:
1. Niciodata, dar niciodata nu stii ce rochie ti se potriveste pana nu o probezi. Daca totusi ai pus ochii pe una, ai probat-o si ai spus Yes to the dress inseamna ca esti cel mai fericit caz, esti o exceptie. De obicei, se intampla sa simti ca: rochia este prea grea, te face prea palida, te vezi foarte mare, nu este comoda, este prea lunga si nu se asaza, etc. Ar fi bine sa probezi mai multe tipuri de rochii: A-line, sirena, sheath, printesa…etc. Poate iti va placea tocmai aceea la care nu te-ai gandit.


2. Realitatea din poze vs. realitatea din salon Daca o rochie ti se pare ca nu iese in evidenta in mediul online,dar totusi iti place modelul, recomand sa iti faci o programare si sa o vezi in realitate. Oricat de profesionale ar fi pozele, nu pot surprinde detaliile fine ale dantelei sau suprapunerea de straturi de tulle, etc.


3.Photoshop Nu odata mi s-a raspuns:”Normal ca nu e ca in catalog! E photoshop!”. La inceput am ramas uimita de raspunsul angajatelor de la diverse saloane cu rochii; ulterior mi-am dat seama ca incercau sa-mi seteze un nivel de asteptari cat mai realist. Am vazut rochii care nu semanau aproape deloc cu pozele de prezentare.


4. Raport Un fashion designer mi-a deschis ochii dupa aproximativ 2 ani in
care am crezut ca doar eu am o problema pentru ca sunt scunda. Majoritatea rochiilor se asezau impecabil pe modelele din cataloage si pe mine nu. E foarte important sa probezi rochia de mireasa deoarece, în realitate, rochia nu va arăta la fel ca și în poze, cauza principala fiind faptul ca modelul e fie așezat pe podium, fie pe scari, astfel picioarele modelului par foarte lungi, iar rochia are un aspect maiestuos. Cum poti sa-ti dai seama din poze? Simplu: faci un raport dintre partea corpului de la talie in sus si cea de la talie in jos. (PS. Am adaugat poze pentru exemplificare).

Morala: Nu e totul asa cum pare… noroc ca e loc …de incercare.

Sursa imagini: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *