Evenimente la Casa Bella Wedding House Cluj

Ai un eveniment mic și ai avea nevoie de o locație elegantă, initimă și accesibilă?

Welcome to Casa Bella!

Localizată în Cluj-Napoca, cu acces facil și dotată cu tot ce ai nevoie, Casa Bella e o soluție optimă pentru evenimentele restrânse. Fie că e un botez, o cununie, o aniversare sau o sesiune de networking, noi vă putem oferi un cadru perfect, conform dorințelor dumneavoastră.

Vă punem la dispozitie o zi iar programul vi-l stabiliți după cum doriți.

Casa Bella este dispusă pe două etaje: La etaj sunt camere iar la parter e open space și acces pe terasa. Detalii despre camere, poze și descriere găsiți aici.

Evenimentele pot arăta…așa cum vă doriți: fie invitații aranjați la mese (putem pregăti o masă înauntru și una/două pe terasă) fie puteți opta pentru varianta standing și cu locuri de relaxare.

Capacitatea casei depinde de tipul de eveniment dorit, deci vă rugăm să ne contactați pentru a vă da un raspuns exact.

Evenimente cu mâncare servită / bufet suedez

-în acest caz, noi vă pregătim un setup cu mese (cu față de masă), scaune, tacâmuri, farfurii, pahare, servețele, aranjament floral cu suport/fiecare masă, masă cu platouri, suporți pentru candybar, băncuță pentru poze și suport pentru lista de invitați. Separat vă puteți aduce obiecte decorative și print-uri, după bunul plac.

-bucătaria poate fi utilizată de echipa de catering sau de către dvs. Barul poate fi utilizat pentru băutura sau barmanul își poate alege o altă așezare (de ex. pe terasă). Dispunem de frigider, congelator, mașina de spalat vase, plită cu inducție, cuptor electric, și cuptor cu microunde.

-terasa plină cu flori și arbori este acoperită cu o pergolă pentru protecția de soare și ploaie moderată. Aici se pot pune 2 mese și scaune sau doar mobilier de terasă.

Evenimente networking / finger food

Dacă vă interesează ca atmosfera să fie una relaxată orientată spre networking sau pur si simplu să va simțiți mai puțin formali, terasa Casei Bella poate fi amenajată cu mese de bar și mobiler de terasă. De asemenea vă punem la dispoziție mese pentru platourile de finger food și băutură.

Decor și furnzori aleși de tine

Ești liber să alegi cu cine vrei să colaborezi pentru mâncare, băutură, decor, etc. Poți amenaja așa cum îți dorești.

Rezervare

Vă rugăm să ne contactați din timp pentru a putea rezerva casa pentru ziua/perioada dorită. Prețurile diferă în funcție de sezon, zi de weekend și tip de eveniment. Ne găsiți pe toate mijloacele de comunicare: telefon, email, facebook, instagram, messanger, whatsapp.

Nu știi dacă locația ți se potrivește?

Nicio problemă. Sună-ne, stabilim o întâlnire și discutăm la Casa Bella despre cum se va putea organiza evenimentul tău.

Tel. 0743120504 Roxana / 0743683718 Anca

Email weddingplan.ancam@gmail.com

www.weddinghouse.ro