Cum poți avea o nuntă fără griji în vremurile actuale?

Photo by Astilean.ro

Salut! Ne bucurăm că ai ajuns pe site-ul nostru și sperăm să ne acorzi câteva minute citind rândurile de mai jos în care explicăm De Ce e bine să apelezi la serviciile unui wedding planner și cât de mult ajută, mai ales în vremurile actuale.

Ce facem noi?

Identificăm nevoile voastre în ceea ce privește nunta și apoi găsim cele mai bune soluții în raport cu dorințele voastre. De altfel suntem alături de voi pe parcursul întregii perioade de pregătiri pentru nuntă, indiferent că este vorba de câteva luni sau de câțiva ani și în ziua evenimentului dis de dimineață, încă de la pregătiri și până după plecarea majorității invitaților. Pe scurt: pe parcursul lunilor de pregătiri adunăm cei mai buni furnizori pentru voi, iar in ziua nunții ne asigurăm că toți formează un întreg care lucrează împreună astfel încât fiecare moment al zilei să fie așa cum l-ați visat.

Nunta în pandemie a însemnat cea mai mare provocare atât pentru miri, cât și pentru furnizori și mai ales pentru noi, ca și wedding planneri. 

Nesiguranța vremurilor i-a determinat pe miri să caute serviciile unui wedding planner, ca să găsim cea mai rapidă si cea mai bună soluție pentru ei.

Am avut în ultimii ani cele mai mari provocări în ceea ce privește găsirea unor soluții foarte bune într-un timp foarte scurt, am schimbat locații din cauza restricțiilor, ne-am adaptat condițiilor actuale și la final ne-am bucurat împreună cu mirii de rezultatele peste așteptări.

Am amânat și am modificat multe evenimente, ne-am implicat activ in fiecare dintre acestea pentru a-i ajuta pe miri/ clienți sa simtă o tranziție cât mai ușoară spre “noul eveniment”. Am încercat întotdeauna să fim alături de ei cu cele mai bune sfaturi și să minimizăm pierderile astfel încât să rămână entuziasmați și într-un final să fie fericiți că a ieșit cum și-au dorit. 

Vă lăsăm mai jos câteva motive ca să ne credeți că noi suntem soluția unei nunți fără griji, mai ales în vremurile actuale:

  • Vă putem ajuta cu alegerea cea mai potrivită a datei evenimentului
  • Avem suficientă experiență în schimbarea datei evenimentului, a locației, a furnizorilor, în cazul unor noi restricții, într-un timp foarte scurt

De exemplu, anul acesta, datorită creșterii ratei de infectare într-o localitate de lângă Cluj- Napoca, am fost informați miercuri, în săptămâna nunții, că localul va fi închis și nu ni se va permite desfășurarea evenimentului sâmbăta, după ce amânasem nunta cu un an și după ce cu o zi înainte transmiteam numărul final de invitați pentru meniuri și finalizam ultimele detalii legate de desfășurarea nunții. 3 zile am avut la dispoziție să mutăm tot și să ne asigurăm că nunta se va desfășura așa cum mirii visau de atâta timp. Și da, în 3 zile am reușit să organizăm nunta în altă locație cu tot ce implică asta, o nuntă de peste 200 de persoane!

O altă pereche de miri, din cauza unor neînțelegeri, cu 3 săptămâni înainte de nuntă, au constat că localul nu va fi pus exclusiv la dispoziția lor și au fost nevoiți să se orienteze spre găsirea unei soluții rapide: găsirea unui wedding planner care poate ajuta cât mai rapid. În 3 săptămâni am găsit local, furnizori, am stabilit meniul și ne-am asigurat că totul va ieși exact cum au visat, lăsăm mai jos feedbackul lor:

  • Colaborarea furnizorilor cu wedding plannerii va fi întotdeauna mai promptă
  • Avem disponibilitate și know-how-ul necesar, astfel încât putem soluționa orice problemă în cel mai scurt timp, doar cu asta ne ocupăm, nu? 😉
  • Și nu în ultimul rând, de la noi veți primi cele mai sincere sfaturi și recomandări

Atât in 2020 cât și in 2021 am trecut cu mirii noștri prin toate stările posibile, de la agonie la extaz în doar câteva zile. Restricțiile și virusul covid-19 ne-a făcut să trăm intens și să suferim iar apoi sa ne bucurăm cu fiecare pereche de miri. Ne-am implicat și ne vom implica în continuare pentru că ne dorim ca amintirea fiecărui eveniment sa rămână una nepătată in sufletele voastre!

Sper că v-am stârnit interesul să ne cunoașteți!

Solicită o ofertă aici: weddingplan.ancam@gmail.com

Ne găsiți pe paginile de Instagram Anca / Roxana

Facebook

Sau ne poți contacta prin apel sau un mesaj pe Whatsapp:

0040743683718 Anca

0040743120504 Roxana

Cu drag,

Anca și Roxana